Pani Green, nowa zupa marki Pan Pomidor&Co. – wiosenna oferta dla zapracowanych
Pani Green, nowa zupa marki Pan Pomidor&Co. – wiosenna oferta dla zapracowanych

Pani Green, nowa zupa marki Pan Pomidor&Co. – wiosenna oferta dla zapracowanych

Opublikowany

Wraz z sezonem wiosennym firma Pan Pomidor&Co. przygotowała kulinarne niespodzianki dla żyjących w biegu, ale spragnionych pysznej porcji wartościowych składników. Na sklepowych półkach gości już Pani Green, zupa krem z zielonych warzyw. To idealna propozycja na urozmaicenie domowego menu o szybkie w przygotowaniu i pożywne danie.

Wiosną Pan Pomidor&Co. postanowił zaskoczyć swoich fanów małą kulinarną wariacją. Dotychczas w ofercie producenta znajdowało się 15 dań z kategorii „ready to eat” oraz trzy rodzaje sosów do potraw. Sezonowo gama produktów firmy rozszerzyła się o dwie nowe zupy kremy – Pana Red i Panią Green. W dobie pędzących z zawrotną prędkością wskazówek zegara trudno zachować równowagę w żywieniu, a Pani Green i Pan Red dostarczają pomysłów na łatwy w przygotowaniu obiad z warzyw. Oba dania zostały stworzone na bazie naturalnych składników, bez dodatków substancji wzmacniających smak czy konserwantów.

Zielona niespodzianka od Pani Green

Każdy zapracowany smakosz z pewnością doceni Panią Green za bogactwo smaków, jakie ta skrywa w 400-gramowym kubeczku. Pod wieczkiem nowej zupy krem Pan Pomidor&Co. znajdziemy esencję zielonych warzyw (40%), którą tworzy fasola szparagowa, brokuł, szpinak, groszek, por, szczaw. Zielony bukiet jarzyn uzupełnia cebulka, marchewka, korzeń pietruszki oraz sycące ziemniaki. Dodatkowo walory smakowe Pani Green wydobywa czosnek, pieprz i sok z limonki wzbogacone niewielką ilością masła i oleju rzepakowego. Zielone warzywa stanowiące bazowe elementy kremowego dania posiadają dużo cennych dla organizmu składników odżywczych.
Pani_Green.pngPan_Red.png

Nie tylko Pani Green

Oprócz Pani Green, w wiosennej ofercie marki znajdziemy również Pana Red, zupę krem z czerwonych buraków z białym pieprzem. Bogaty w żelazo burak, w kremowej postaci z dodatkiem tradycyjnych warzyw i miodu lipowego oraz soku z limonki będzie świetnym uzupełnieniem diety osób lubiących aktywność fizyczną.
Oba nowe produkty można znaleźć w sklepach sieci Carrefour, Piotr i Paweł oraz supermarkecie online - Frisco.pl. Naturalny skład, wysoka zawartość substancji odżywczych utrzymywana dzięki tradycyjnej metodzie pakowania na gorąco sprawiają, że do codziennej diety niemalże od zaraz można wprowadzić zdrowy posiłek.

Kopiuj tekst

Udostępnij

Załączniki

Pobierz wszystkie

Pan_Red.png

grafika | 1,69 MB

Pobierz
Pani_Green.png

grafika | 1,17 MB

Pobierz
Pan_Pomidor_Pani_Green_Oferta_dla_zapracowanych_12_04_2018.docx

docx | 130 KB

Pobierz
Pan_Pomidor_Pani_Green_Oferta_dla_zapracowanych_12_04_2018.txt

txt | 3,62 KB

Pobierz
Powiązane artykuły
Pasteryzacja – hit sezonu czy nieprzemijająca moda

temu

Weki, powidła, soki czy ogórki oraz zapach domu, kiedy nasze mamy i babcie przygotowywały zapasy na zimę, to dla wielu z nas jedno z najmilszych wspomnień z dzieciństwa. Wekowanie, czyli metoda pasteryzacji na ciepło, powraca jednak do wielu domów i co najważniejsze jest także coraz częściej wykorzystywana przez producentów. Dzięki takiej konserwacji, firmy oferują zdrowe produkty bez konserwantów, barwników i stabilizatorów smaku.
Sezon na ogórki

temu

Choć Polacy coraz chętniej sięgają po egzotyczne warzywa, takie jak bataty czy taro, to pozycja ogórków w menu Polaków jest niezachwiana. To wciąż najczęściej, po ziemniakach i pomidorach, wybierane warzywo. A jego popularność rośnie właśnie w lipcu, kiedy zaczyna się sezon ogórkowy.
Jej wysokość zupa

temu

Chociaż Polacy podczas wakacyjnych podróży szczególnie chętnie sięgają po kabanosy, to prawdziwą królową wakacyjnego menu może okazać się zupa. Gotowe, świeże zupy, takich marek jak Pan Pomidor & Co. z powodzeniem konkurują z mięsnymi przekąskami szczególnie, że te zdrowe i pełnowartościowe dania urlopowicze mogą znaleźć w lodówkach prawie wszystkich sieci handlowych.
Pan Groszek & Mięta - doskonała zupa na letnie upały

temu

W letnim menu warto wykorzystywać bogactwo sezonowych owoców, warzyw i świeżych ziół, które można jeść na surowo lub przyrządzać na wiele sposobów. Skupieni na korzystaniu z uroków wakacyjnej pogody zwykle szukamy prostych przepisów na lekkie i smaczne posiłki. Sięgamy także po gotowe rozwiązania, wśród których są także zdrowe i pożywne dania, szczególnie te na bazie zielonych jarzyn.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.
Potwierdzając subskrypcję wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych w celu otrzymywania treści publikowanych w serwisie.