Pan Pomidor, pierwsza polska marka gotowych dań kuchni warzywnej, rozszerzył ofertę o kategorię dań jednogarnkowych. Trzy nowe warzywne posiłki – Danie Meksyk, Leczo oraz Danie Indyjskie trafiły do sklepowych lodówek z końcem stycznia.
Wiemy, że dania z warzyw mogą być pyszne, a ich jedzenie może sprawiać przyjemność. Inspirujemy się przepisami z całego świata, łączymy ze sobą warzywa, świeże zioła, naturalne przyprawy. Tworzenie takich dań to nasza misja, a chcemy oferować ich coraz więcej
Paweł Urbanek, CEO marki Pan Pomidor
Danie Meksyk
![Pan_Pomidor_Danie_Meksyk_1.png](https://prowly-uploads.s3.eu-west-1.amazonaws.com/uploads/4739/assets/95631/large-d60c96fd0992a7ab2aa1c881625ae160.png)
Leczo
![Pan_Pomidor_Leczo_1.png](https://prowly-uploads.s3.eu-west-1.amazonaws.com/uploads/4739/assets/95634/large-8994d8153ad927ab4ebb0bf5506ce230.png)
Danie Indyjskie
![Pan_Pomidor_Danie_Indyjskie_1.png](https://prowly-uploads.s3.eu-west-1.amazonaws.com/uploads/4739/assets/95635/large-2762fb47fdc123bca91d30661869e96b.png)