Porcja ciepła od Pana Pomidora dla wolontariuszy MotoOrkiestry Świątecznej Pomocy

Porcja ciepła od Pana Pomidora dla wolontariuszy MotoOrkiestry Świątecznej Pomocy

W tym roku, na warszawskim Autodromie na Bemowie, emocje i gorącą atmosferę wśród wolontariuszy MotoOrkiestry Świątecznej Pomocy podgrzewał Pan Pomidor & Company.

Producent wsparł akcję zbierania środków na wyrównanie szans w leczeniu noworodków, oferując porcję ciepła wolontariuszom MotoOrkiestry Świątecznej Pomocy. Świeże i gorące zupy Pan Pomidor rozgrzewały i napędzały pozytywną energią wszystkich kwestujących.

Finał WOŚP to wyjątkowe wydarzenie, podczas którego ludzie jednoczą się, aby pomagać innym. Zawsze bardzo podziwialiśmy zaangażowanie wolontariuszy, którzy przez wiele godzin, bez względu na pogodę, z niesłabnącym zaangażowaniem zachęcają Polaków do wspierania potrzebujących. W tym roku, oferując zupy Pan Pomidor, chcieliśmy udzielić im realnego, ciepłego wsparcia. Mamy nadzieję, że nasz gorący posiłek dodał im energii na resztę dnia. 

Aleksandra Kaszkowiak - Niewola, marketing manager Pan Pomidor & Company

Inicjatywą serwowania zup wśród wolontariuszy producent zainicjował akcję „Porcja ciepła od Pana Pomidora”, w ramach której na ulicach Warszawy będzie można spróbować świeżych zup kremów Pan Pomidor.
Porcja_ciepla_od_Pana_ Pomidora_foto_wolontariuszka.jpgPorcja_ciepla_od_Pana_ Pomidora_foto_straz.jpg
Załączniki

Pobierz wszystkie

Porcja_ciepla_od_Pana_Pomidora_19_01_2018.txt

txt | 2,09 KB

Pobierz
Porcja_ciepla_od_Pana_Pomidora_19_01_2018.doc

doc | 383 KB

Pobierz
Porcja_ciepla_od_Pana_ Pomidora_foto_wolontariuszka.jpg

grafika | 484 KB

Pobierz
Porcja_ciepla_od_Pana_ Pomidora_foto_straz.jpg

grafika | 489 KB

Pobierz
Powiązane artykuły
Pasteryzacja – hit sezonu czy nieprzemijająca moda

Weki, powidła, soki czy ogórki oraz zapach domu, kiedy nasze mamy i babcie przygotowywały zapasy na zimę, to dla wielu z nas jedno z najmilszych wspomnień z dzieciństwa. Wekowanie, czyli metoda pasteryzacji na ciepło, powraca jednak do wielu domów i co najważniejsze jest także coraz częściej wykorzystywana przez producentów. Dzięki takiej konserwacji, firmy oferują zdrowe produkty bez konserwantów, barwników i stabilizatorów smaku.
Sezon na ogórki

Choć Polacy coraz chętniej sięgają po egzotyczne warzywa, takie jak bataty czy taro, to pozycja ogórków w menu Polaków jest niezachwiana. To wciąż najczęściej, po ziemniakach i pomidorach, wybierane warzywo. A jego popularność rośnie właśnie w lipcu, kiedy zaczyna się sezon ogórkowy.
Jej wysokość zupa

Chociaż Polacy podczas wakacyjnych podróży szczególnie chętnie sięgają po kabanosy, to prawdziwą królową wakacyjnego menu może okazać się zupa. Gotowe, świeże zupy, takich marek jak Pan Pomidor & Co. z powodzeniem konkurują z mięsnymi przekąskami szczególnie, że te zdrowe i pełnowartościowe dania urlopowicze mogą znaleźć w lodówkach prawie wszystkich sieci handlowych.
Pan Groszek & Mięta - doskonała zupa na letnie upały

W letnim menu warto wykorzystywać bogactwo sezonowych owoców, warzyw i świeżych ziół, które można jeść na surowo lub przyrządzać na wiele sposobów. Skupieni na korzystaniu z uroków wakacyjnej pogody zwykle szukamy prostych przepisów na lekkie i smaczne posiłki. Sięgamy także po gotowe rozwiązania, wśród których są także zdrowe i pożywne dania, szczególnie te na bazie zielonych jarzyn.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.
Potwierdzając subskrypcję wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych w celu otrzymywania treści publikowanych w serwisie.