Więcej dań Pan Pomidor

Pan Pomidor, pierwsza polska marka gotowych dań kuchni warzywnej, rozszerzył ofertę o kategorię dań jednogarnkowych. Trzy nowe warzywne posiłki – Danie Meksyk, Leczo oraz Danie Indyjskie trafiły do sklepowych lodówek z końcem stycznia.
Nowe szaty „Króla Warzyw” – rebranding marki Pan Pomidor

Pan Pomidor, polska marka gotowych dań kuchni warzywnej przeszła rebranding. Modyfikacjom poddano nazwę, logo oraz stylistykę etykiet i ikon obrazujących kluczowe dla konsumentów treści. Odświeżona identyfikacja wizualna i nowa komunikacja mają nie tylko wyróżnić ofertę ...
Więcej warzyw - nowy trend konsumencki

Już blisko 60% Polaków [1] deklaruje ograniczenie spożycia mięsa na rzecz roślinnych alternatyw. Ten światowy trend potwierdza także najnowszy raport GUS „Polska w liczbach 2018”, którego wyniki dowodzą, że miesięcznie zjadamy niemalże 12 kg warzyw i owoców. Zmieniające ...
Porcja ciepła na jesienne chłody

Za nami kolorowa i pogodna jesień. Przed nami śnieg, niskie temperatury i brak słońca. Czas więc na wielkie rozgrzewanie! A na listopadowe chłody doskonałe będą nie tylko ciepłe kurtki oraz czapki, ale także pożywne, rozgrzewające zupy, które poza porcją ciepła mogą dost...
Pan Pomidor – nowe szaty „Króla Warzyw”

Od października gotowe dania marki Pan Pomidor mają nowe opakowania. Zmieniły się nazwa, logo oraz stylistyka etykiet i ikon obrazujących kluczowe dla konsumentów treści. Odświeżona identyfikacja wizualna oraz zapowiadane nowości produktowe to najważniejsze elementy dług...
Pasteryzacja – hit sezonu czy nieprzemijająca moda

Weki, powidła, soki czy ogórki oraz zapach domu, kiedy nasze mamy i babcie przygotowywały zapasy na zimę, to dla wielu z nas jedno z najmilszych wspomnień z dzieciństwa. Wekowanie, czyli metoda pasteryzacji na ciepło, powraca jednak do wielu domów i co najważniejsze jest...
Sezon na ogórki

Choć Polacy coraz chętniej sięgają po egzotyczne warzywa, takie jak bataty czy taro, to pozycja ogórków w menu Polaków jest niezachwiana. To wciąż najczęściej, po ziemniakach i pomidorach, wybierane warzywo. A jego popularność rośnie właśnie w lipcu, kiedy zaczyna się se...
Jej wysokość zupa

Chociaż Polacy podczas wakacyjnych podróży szczególnie chętnie sięgają po kabanosy, to prawdziwą królową wakacyjnego menu może okazać się zupa. Gotowe, świeże zupy, takich marek jak Pan Pomidor & Co. z powodzeniem konkurują z mięsnymi przekąskami szczególnie, że te z...
Urlopowe menu Polaków

Od kilku lat nie maleje liczba Polaków spędzających urlop w kraju. Zmienia się jednak sposób wypoczynku i wakacyjna dieta. Coraz częściej stawiamy na aktywność, dbamy o formę i lepiej się odżywiamy.
Kolejne nowości od marki Pan Pomidor

Początek roku na rynku spożywczym w kategorii dań gotowych zdominował Pan Pomidor. Po trzech aromatycznych daniach jednogarnkowych do sprzedaży trafiło pięć różnych smaków pierogów. Obie grupy dań tworzą nowe kategorie produktowe w ofercie marki Pan Pomidor – pierwszej p...
Więcej dań Pan Pomidor

Pan Pomidor, pierwsza polska marka gotowych dań kuchni warzywnej, rozszerzył ofertę o kategorię dań jednogarnkowych. Trzy nowe warzywne posiłki – Danie Meksyk, Leczo oraz Danie Indyjskie trafiły do sklepowych lodówek z końcem stycznia.
Nowe szaty „Króla Warzyw” – rebranding marki Pan Pomidor

Pan Pomidor, polska marka gotowych dań kuchni warzywnej przeszła rebranding. Modyfikacjom poddano nazwę, logo oraz stylistykę etykiet i ikon obrazujących kluczowe dla konsumentów treści. Odświeżona identyfikacja wizualna i nowa komunikacja mają nie tylko wyróżnić ofertę ...
Więcej warzyw - nowy trend konsumencki

Już blisko 60% Polaków [1] deklaruje ograniczenie spożycia mięsa na rzecz roślinnych alternatyw. Ten światowy trend potwierdza także najnowszy raport GUS „Polska w liczbach 2018”, którego wyniki dowodzą, że miesięcznie zjadamy niemalże 12 kg warzyw i owoców. Zmieniające ...
Porcja ciepła na jesienne chłody

Za nami kolorowa i pogodna jesień. Przed nami śnieg, niskie temperatury i brak słońca. Czas więc na wielkie rozgrzewanie! A na listopadowe chłody doskonałe będą nie tylko ciepłe kurtki oraz czapki, ale także pożywne, rozgrzewające zupy, które poza porcją ciepła mogą dost...
Pan Pomidor – nowe szaty „Króla Warzyw”

Od października gotowe dania marki Pan Pomidor mają nowe opakowania. Zmieniły się nazwa, logo oraz stylistyka etykiet i ikon obrazujących kluczowe dla konsumentów treści. Odświeżona identyfikacja wizualna oraz zapowiadane nowości produktowe to najważniejsze elementy dług...
Pasteryzacja – hit sezonu czy nieprzemijająca moda

Weki, powidła, soki czy ogórki oraz zapach domu, kiedy nasze mamy i babcie przygotowywały zapasy na zimę, to dla wielu z nas jedno z najmilszych wspomnień z dzieciństwa. Wekowanie, czyli metoda pasteryzacji na ciepło, powraca jednak do wielu domów i co najważniejsze jest...
Sezon na ogórki

Choć Polacy coraz chętniej sięgają po egzotyczne warzywa, takie jak bataty czy taro, to pozycja ogórków w menu Polaków jest niezachwiana. To wciąż najczęściej, po ziemniakach i pomidorach, wybierane warzywo. A jego popularność rośnie właśnie w lipcu, kiedy zaczyna się se...
Jej wysokość zupa

Chociaż Polacy podczas wakacyjnych podróży szczególnie chętnie sięgają po kabanosy, to prawdziwą królową wakacyjnego menu może okazać się zupa. Gotowe, świeże zupy, takich marek jak Pan Pomidor & Co. z powodzeniem konkurują z mięsnymi przekąskami szczególnie, że te z...
Urlopowe menu Polaków

Od kilku lat nie maleje liczba Polaków spędzających urlop w kraju. Zmienia się jednak sposób wypoczynku i wakacyjna dieta. Coraz częściej stawiamy na aktywność, dbamy o formę i lepiej się odżywiamy.
1
2
3
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.
Potwierdzając subskrypcję wyrażasz zgodę na przetwarzanie Twoich danych w celu otrzymywania treści publikowanych w serwisie.